Senorita Rosy

Neemt je mee naar het paradijs van wijn en spijs

Dus jij denkt dat je al wat van wijnen af weet …?

Hahaaaa … Dan heb je nog niet met Señorita Rosy gesproken. Deze Ujese donna, vol vuur en hartstocht voor de beste wijnen ter wereld, is een sprekend wijnvat. Als ze praat - nee: als ze verhaalt, oreert en vereert – hang je aan haar lippen. En voel je de wijn daarna, voor de allereerste keer in je leven, tot in het alleruiterste puntje van je tenen. 

Eén avond met haar en je realiseert je; wijn is een beleving, een avontuur met Señorita Rosy laat de wijnen tot leven komen

Wil jij een avondje doorbrengen met Señorita Rosy?

Dat kan. Vier keer per jaar organiseert zij een wijn-/spijsavond. Iedere keer in Uden. Iedere keer een ander thema dat past bij de tijd van het jaar. Dus kom en geniet. Van de mooiste verhalen. De lekkerste gerechten. En schitterende wijnen. 

de volgende edities zijn alweer bekend, en wel op 

Vrijdag 10 mei 2019, aanvang 18:30

Donderdag 8 augustus 2019, aanvang 18:30

Vrijdag 29 november 2019, aanvang 18:30

Reserveren voor de avond kan via de website (vermeld Senorita Rosy) de kosten voor deze magische avond zijn 70,- per persoon.

Voor wie zijn de speciale avonden bedoeld?

Voor de wijnliefhebbers uit Uden en omgeving. Vrouwen en mannen die hun wijnen al liefhebben, maar die deze liefde graag nóg intenser zouden willen ervaren. Voor als je al wat ervaring hebt met wijnen, maar open staat voor verhalen, anekdotes en voor onverwachte wendingen aan je vertrouwde smaakvoorkeuren.

 

Wie is Señorita Rosy?

Zij combineert het beste van Señor PP en Vinorosy in één vurige, sprankelende dame, die je meeneemt in de wereld waar je al zo graag verbleef. En waar je na één avond met haar met heel je wijnhart naar terug verlangt. Naar haar wereld. Naar het paradijs van wijn en spijs.

Boek Señorita Rosy. Maar doe dat snel. Via de webste ovv van Senorita Rosy.

De wijn- en spijsavonden zijn exclusief: Señorita Rosy ontvangt maximaal 40 personen per avond. Dus heb je zin in een fantastische avond? In goed gezelschap van ‘mede levensgenieters’? En ben je toe aan verrijking van je wijnleven? Boek dan op tijd. 

Los Amigos 5 gangen keuzemenu

Je bent van harte welkom!

Reserveer gemakkelijk online!

Het beste van de wereld in Uden

Nieuwsbrief

Op de hoogte gehouden worden?

Kerkstraat 29
5401 BC Uden
T. 0413 248427
E. info@senorpp.nl