Bienvenido al

Vanavond ga je een heel nieuwe wereld ontdekken

Wapaz-night

Zorgeloos genieten

Avond lang genieten
Senor PP serveert vanaf nu een keur aan kleine gerechtjes per gang in plaats van de bekende tapas. Maar dat betekent nog steeds een avond lang genieten want nu krijgt iedere gast meerdere kleine proeverijtjes per gang. Mooie gerechten en ruim opgemaakt door de chef in combinatie met heerlijke wijnen. En er blijft de keuze tussen vlees, vis of vega. Door het serveren per gang, kan de keuken exacter en beter omgaan met de producten en hoeft er minder tot niets meer weggegooid te worden. Ook voor groepen is het nog steeds een gezellig avondje uit. Want elke gast van een gezelschap mag zelf haar of zijn voorkeuren aangeven en zo kun je nog steeds samen genieten van een heerlijke culinaire reis rond de wereld!

 

Wat kost een avond genieten bij jullie dan?

Nou dat is het leuke, je hebt dat zelf in de hand! De kosten zijn als volgt opgesteld

4 gangen voor €32,50
5 gangen voor €34,50
6 gangen voor €37,50

Reserveer meteen jouw tafel! Alle menu's zijn ruim voldoende, het is een verrassing wat we serveren maar we houden graag rekening met dieten, voorkeuren en lievelingsgerechten.


Coronaproof

De zaak en het terras zijn nog steeds ruimer opgezet dan voorheen. Uiteraard heeft dat te maken met de regels rondom de huidige coronacrisis. Groot voordeel is dat we ruimte genoeg hebben dus hoeven we niet snel gasten teleur te stellen dat we vol zitten. En ook op het terras is het met zomerse temperaturen goed genieten. Door de ruimere opzet hebben de gasten maar ook het personeel extra ruimte om te voorkomen dat er iemand een besmetting oploopt. En alle andere maatregelen zijn ook getroffen om een coronaproof avond te kunnen genieten.


Inmiddels nieuwsgierig geworden naar de nieuwe kaart en avondindeling van Senor PP? Reserveer dan snel jouw tafel en kom avondvullend genieten van onze nieuwe cullinaire wereldgerechten tijdens 4, 5 of 6 gangen!

Los Amigos 5 gangen keuzemenu

Je bent van harte welkom!

Reserveer gemakkelijk online!

Het beste van de wereld in Uden

Nieuwsbrief

Op de hoogte gehouden worden?

Kerkstraat 29
5401 BC Uden
T. 0413 248427
E. info@senorpp.nl