Bienvenido al

Vanavond ga je een heel nieuwe wereld ontdekken

Wapaz-night 2.0

Zorgeloos genieten

Wij gooien het roer om… en gooien niets meer weg!
Tijdens de coronaperiode hebben we een verplichte pauze gekregen. En tijdens die pauze zijn we de balans op gaan maken. Omdat we wisten dat we een keer weer open konden gaan maar wel op een andere manier dan voorheen. Dat heeft ertoe geleid dat we alles kritisch onder de loep hebben gelegd. De menukaart, kosten voor afval, inzet van mens en middelen, etc. En dat heeft voor een bijzonder positieve wending gezorgd!


Verandering

Door kritisch te kijken naar alles binnen ons mooie restaurant, kwamen we erachter dat we sommige zaken anders konden doen. Die gingen niet per se beter of slechter, vooral anders. Efficiënter en meer kostenbewust. Maar verandering is vaak lastig… tenzij het in het voordeel van de gasten is! En dat heeft telkens in het achterhoofd van ons meegespeeld; als we een besparing kunnen realiseren, komt dat direct ten goede aan het menu en de gast.
Vanaf heden spreken we dan ook van een ‘meergangen-menu’ met de keuze uit 4, 5 of 6 gangen. Dit heeft vele voordelen voor de gast en voor het milieu.


No food to waste!

Tijdens het calculeren en doorrekenen kwamen we er ook achter dat er relatief gezien, veel restafval per week ontstond. En afval is duur, dat moet door een bedrijf opgehaald worden en het waren deze kosten die ons aan het denken hebben gezet. Hoe kunnen we weinig tot geen afval overhouden maar toch trouw blijven aan ons imago; avondvullend genieten. Dat kan zeker! Maar daarvoor moet het roer wel om en dus ook de indeling van de kaart.


Avond lang genieten

Senor PP serveert vanaf nu een keur aan kleine gerechtjes per gang in plaats van de bekende tapas. Maar dat betekent nog steeds een avond lang genieten maar nu krijgt iedere gast meerdere kleine proeverijtjes per gang. Mooie gerechten en ruim opgemaakt door de chef in combinatie met heerlijke wijnen. En er blijft de keuze tussen vlees, vis of vega. Door het serveren per gang, kan de keuken exacter en beter omgaan met de producten en hoeft er minder tot niets meer weggegooid te worden. Ook voor groepen is het nog steeds een gezellig avondje uit. Want elke gast van een gezelschap mag zelf haar of zijn voorkeuren aangeven en zo kun je nog steeds samen genieten van een heerlijke culinaire reis rond de wereld!


Coronaproof

De zaak en het terras zijn ruimer opgezet dan voorheen. Uiteraard heeft dat te maken met de nieuwe regels rondom de huidige coronacrisis. Groot voordeel is dat we ruimte genoeg hebben dus hoeven we niet snel gasten teleur te stellen dat we vol zitten. En ook op het terras is het met zomerse temperaturen goed genieten. Door de ruimere opzet hebben de gasten maar ook het personeel extra ruimte om te voorkomen dat er iemand een besmetting oploopt. En alle andere maatregelen zijn ook getroffen om een coronaproof avond te kunnen genieten.


Inmiddels nieuwsgierig geworden naar de nieuwe kaart en avondindeling van Senor PP? Reserveer dan snel jouw tafel en kom avondvullend genieten van onze nieuwe cullinaire wereldgerechten tijdens 4, 5 of 6 gangen!

Wapaz night

Let’s go Wapaz

Reserveer gemakkelijk online!

Het is momenteel niet mogelijk om te reserveren maar...
je kunt nu wel Thuis uit eten of Bestellen!

Het beste van de wereld in Uden

Nieuwsbrief

Op de hoogte gehouden worden?

Kerkstraat 29
5401 BC Uden
T. 0413 248427
E. info@senorpp.nl