Bienvenido al

Vanavond ga je een heel nieuwe wereld ontdekken

Wapaz-night 2.0

Zorgeloos genieten

Wapaz is een uniek concept dat je alleen bij Señor PP in Uden kunt ervaren. Het is een avondvullend programma, waarbij wij je meenemen op een culinaire wereldreis. Ga zitten en laat je vanavond zorgeloos trakteren op de lekkerste, afwisselende en verrassende gerechtjes uit de hele wereld.

Kan ik zelf mijn menu samenstellen?

Het idee van Wapaz (Tapas from the World) is dat je een avond lang culinair wordt verwend. Jij bepaalt het ritme, en het aantal gangen, wij bepalen de gerechten. Daarbij zullen we altijd rekening houden met speciale wensen, allergieën of diëten. 

Houd je toch liever zelf de regie in handen? Ga dan voor de á la Carte.

 

Voor wie is Wapaz bedoeld?

Voor iedereen. Ja, ook voor jou. Wapaz is een culinair avontuur voor stapelgekke stelletjes en ervaren echtparen, voor een First Date en Best Friends Forever, voor de gezelligste families van heel Nederland, voor verre vrienden en beste buren, voor alle coole collega’s van toen en nu, voor alle toffe teamleden en voor iedereen die zich voor één avond als een echte Bourgondiër wil gedragen.

 

Wat kost een avondje Wapaz?

Je kunt kiezen uit een 4 gangenmenu voor €27,50, een 5 gangenmenu voor €29,50 en een schitterend 6 gangenmenu voor slechts 32,50. Daarvoor word je een avond lang volledig in de watten gelegd en krijg je een variatie van diverse smaakvolle gerechten gepresenteerd. Uiteraard is de drank niet in die prijs inbegrepen.

Ready to go Wapaz? See you soon!

Wapaz night

Let’s go Wapaz

Reserveer gemakkelijk online!

Het beste van de wereld in Uden

Nieuwsbrief

Op de hoogte gehouden worden?

Kerkstraat 29
5401 BC Uden
T. 0413 248427
E. info@senorpp.nl